Diensten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door middel van (SEO) Search engine optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie, laten wij jouw website hoger ranken in de (niet betaalde) organische zoekresultaten van Google. Waardoor jouw doelgroep sneller bij je terecht komt.

Adwords (SEA)

Met SEA (Search Engine Advertising) helpen wij jouw doelgroep te bereiken via online zoekmachines als Google en Bing. Wij zorgen ervoor dat advertenties alleen worden vertoond bij relevante en kwalitatieve zoekopdrachten. Onze SEA experts spreken altijd diegene aan met interesse in jouw product of dienst.

A/B Testing

Een A/B test is een vorm van splittesten waarin 2 varianten van bijvoorbeeld een pagina of advertentie tegen elkaar getest worden om daarmee de conversieratio te verhogen. De twee varianten (A en B) worden afwisselend getoond aan de bezoekers. 50% van de bezoekers ziet variant A en de andere 50% ziet variant B. Op deze manier wordt duidelijk welke variant beter werkt.

Conversie optimalisatie

Al een website en vindbaar door jouw doelgroep, maar blijven de verkopen of offerte aanvragen uit? Doormiddel van A/B testing en conversie optimalisatie zetten wij jouw bezoekers om in betalende klanten.

Website laten maken

Jouw bedrijf heeft veel meer te bieden met een mooie professionele website. Wij maken websites die precies aansluiten op jouw doelgroep. De websites kunnen eenvoudig beheerd worden met een sterk CMS en zijn goed vindbaar in google.

CMS = Content Management Systeem, een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud (content) van een website te beheren. De beheerder van de website kan eenvoudig content toevoegen en verwijderen via het controlepaneel.

Webshop laten maken

“Van shoppen op mobiel naar betalen op de laptop”. Daarom zorgen wij er voor dat jouw webshop op ieder apparaat even goed werkt. Samen met jou werken wij een concept uit en zetten dit vervolgens om in een webshop.

 

Met onprofessionele begeleiding en een betrouwbare partner staat uw webshop in no-time online!

Webhosting

Een snelle en veilig website is van essentieel belang, niet alleen voor de ervaring van jouw bezoekers maar ook om goed te scoren in zoekmachines. Bij maws.nl kunt u onder andere uw domeinnaam regelen (inclusief onbeperkt aantal e-mailadressen), hosting pakket bestellen, SSL-certificaat afsluiten en automatische backup instellen.

Webonderhoud

Wil jij je geen zorgen hoeven te maken over het onderhouden van jouw website? Wat enorm logisch is, want je wilt je natuurlijk focussen op de core business.

 

Structureel onderhoud, kleine en grote updates, nieuwe functionaliteiten van de cms omgeving zijn nu eenmaal ook heel belangrijk. Bij maws.nl zorgen wij ervoor dat jouw website up to date en veilig blijft.

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Alleen een logo hebben betekent niet dat je een huisstijl hebt, maar dit zorgt wel voor een woord- of beeldmerk voor jouw organisatie. Het constitent doorvoeren van lettertype, beeldmerken, kleuren en vormen zullen voor herkenning zorgen bij jouw klanten. Herkenning wekt vertrouwen op waardoor nieuwe klanten sneller de eerste stap in jouw bedrijf zullen zetten.

 

Voor de ontwikkeling van een goede huisstijl is veel tijd en aandacht vereist. Het moet duidelijk zijn wat jouw doelgroep, visie, functie en imago is. Daarna wordt er pas gekeken naar de vorm.

Film / Video

Je kent vast het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit klopt! Door gebruik te maken van een bedrijfsfilm laat je een indruk achter bij de gebruiker. Een bedrijfsfilm is het middel om de krachten van jouw bedrijf te uiten. Je toont op een originele manier jouw kwaliteiten aan je doelgroep.

 

Met een bedrijfsfilm kun je een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien. Ook kun je de bedrijfsfilm gebruiken als voorziening voor inhoudelijke informatie. Kortom, een professionele bedrijfsfilm gemaakt door maws.nl vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Animatie video

Door gebruik te maken van een animatie video zorg je ervoor dat jouw complexe boodschap in 40-60 seconden helder en gemakkelijk te begrijpen is voor je doelgroep. Met behulp van een animatie video maak je ingewikkelde processen, complexe producten/diensten of technische vraagstukken inzichtelijk voor de doelgroep die je wilt bereiken. De mens is namelijk eenmaal beter in staat om visuele verbanden te zien dan tekstuele. Een animatiefilm laten maken door maws.nl zal je gegarandeerd visueel succes opleveren.

Direct telefonisch contact?